Koffie

Koffie, koffie en nog eens koffie

Dat is waar deze website om draait. En niet alleen om het schoonmaakaspect van koffie! Het gaat om meer dan alleen methoden om je apparaat schoon te maken, of om vlekken te verwijderen.

We stellen koffiesoorten aan je voor, leggen uit hoe het proces gaat van koffiebes tot koffieboon en we posten bijna elke week wel een leuke post over koffie. Denk aan de combinatie van muziek en koffie! Of de effecten van koffie, zowel positief als negatief.

Onder het kopje koffie (en dan niet een kopje waar je uit kan drinken, maar het kopje in het menu) vind je de verschillende dranken waar koffie de basis voor dient, meer informatie over fairtrade koffie, maar ook bijvoorbeeld wat specialty coffee nu eigenlijk is. Hier komt namelijk meer bij kijken dan je denkt.

Al met al proberen we compleet te zijn in de informatievoorziening met betrekking tot het zwarte goud. Een terechte bijnaam wat ons betreft! We zijn er gek op! Heb jij zelf nog tips over koffie of wil je wat kwijt, laat het dan weten en neem even contact met ons op!

Bron: www.voedingswaardetabel.nl
Geen reacties
Show Buttons
Hide Buttons