Koffie

De leukste koffie tentjes

Ben jij een echte koffie liefhebber en ben je een beetje klaar met die standaard koffie die je thuis zet? Dan zijn er genoeg leuke koffie zaakjes in Nederland die de lekkerste koffie maken. Je proeft toch zeker wel het verschil tussen de koffie daar en de koffie thuis!

 

Koffie zaakjes

Natuurlijk zijn er genoeg koffie zaakjes in Nederland maar er kunnen d’r maar een paar de beste zijn. Zo hebben sommigen koffie zaakjes in de top 100 gestaan en heel hoog gescoord qua gemiddelde cijfer. Ieder koffie zaakje is anders en straalt een bepaalde sfeer uit.

 

Top 5

  • Koffie en ik(Utrecht)

Het is een grote mooie koffie zaak en is heel erg open door de grote ramen. Je kan er even rustig gaan zitten of werken en rustig van je koffie genieten.

  • Blackbird(Utrecht)

Het is een vintage jaren 70/80 koffie zaakje. Het brengt je echt terug naar die tijd. Het lijkt net een gewone huiskamer. De koffie smaakt behoorlijk lekker.

  • Black and bloom(Groningen)

De eerste specialty koffiezaak in Groningen. Zelf gebrande koffie bonen, ze nemen hun werk heel serieus! Hierdoor smaakt de koffie ook super lekker.

  • Lot sixty one(Amsterdam)

Een klein gezellig koffiezaakje voor de koffie liefhebbers. Ze zijn in een keer uit het niet opgedoken en zijn heel snel bekend geworden. Ook om het feit dat ze zelf hun koffie branden en verkopen. Ze bereiden hun koffie met veel plezier en steken er veel tijd in.

  • Lola

Het is niet alleen een koffie zaak maar ze verkoopt ook wielrenfietsen! Dus als je een koffie liefhebber bent en ook nog geïnteresseerd bent in een wielrenfiets dan is Lola de beste plek voor jou! Het koffie zaakje heeft een gezellige uitstraling en iedereen is welkom, dus niet alleen de wielrenners😉. De koffie smaakt ook nog eens goed! Alles in een.

Over de auteur

Show Buttons
Hide Buttons