Koffie

Koffiebar huren

Wil je een gezellige kerstborrel houden maar wil je het rustig beginnen met een kopje koffie, thee of warme chocomelk? Dan is een koffie bar huren van Milano’s de beste keuze.

De leukste koffie creaties

Milano’s heeft een brede keuze in koffie. Wil je een espresso, cappuccino of misschien wel een flat white?  Ze hebben het allemaal en ze maken er de mooiste creaties van. Ze bereiden iedere koffie met zorg en aandacht. Door de latte art ziet het er meteen ook niet meer uit als een normaal kopje cappuccino en krijgen ze het voor elkaar om een glimlach op ieder zijn of haar gezicht te krijgen.

 

Thee

Milano’s  maakt niet alleen koffie maar ook thee. Ze voorzien de smaakvolle theesoorten van de beste kwaliteit. De smaken zijn ontzettend lekker, dus maak snel kennis met de thee van Milano’s. natuurlijk hebben ze  genoeg keuze in de theesoorten.

 

De koffie bonen

De koffie bonen komen oorspronkelijk uit Ethiopië, Brazilië en Nicaragua. De bonen uit Nicaragua zijn het meest smaakvol omdat ze geteeld worden op een vulkanische grond. De bonen hebben een lichte nootmuskaat en chocolade smaak.

 

Service

Ze gaan voor de beste service en willen altijd de gezelligheid naar boven halen. Hoe doen ze dat?  de koffie bonen worden recht voor je neus verwerkt, en daarna worden de gemalen koffie bonen perfect afgestemd voor een bepaald kopje koffie en daarna kan je lekker genieten van je kopje koffie of cappuccino. Ze streven naar de service met een glimlach en doen er ook alles aan om een glimlach op jou gezicht te krijgen.

 

Workshops      

je kunt een koffiebar huren om op een feestje koffie te laten schenken maar je kunt ook een workshop doen zodat  je zelf je kunsten kan laten zien en een speciaal kopje koffie kunt maken. Het is voor jong en oud dus geschikt voor iedereen en natuurlijk super leuk!  

Over de auteur

Show Buttons
Hide Buttons