Koffievaria Koffieverhalen

Wat zegt jouw koffievoorkeur over je persoonlijkheid?

Koffie

Het internet staat vol met ‘persoonlijkheidstestjes’ en ‘wat-voor-type-…-ben-jij-quizjes’. En hoewel we bij koffieschoonmaak niet altijd geloven in dit soort lijstjes, willen we de koffie en persoonlijkheidstest niet aan je onthouden. We vatten hieronder een aantal lijstjes samen voor een aantal koffies. Zoek snel jouw favoriete koffie. Klopt de beschrijving van jouw persoonlijkheid?

koffie
Welke koffie drink jij? Liever deze koffie?
Koffie
Of deze koffie?

Zwarte koffie

Je houdt ervan om dingen simpel te houden en bent minimalistisch ingesteld. Je hebt dus geen behoefte aan dure sieraden of fancy kleren. Je kijkt de kat uit de boom en bent vaak wat stilletjes. Je bent straightforward en je bent prettig in de omgang.

Zwarte koffie met melk en suiker

Bij jou zien we een soort van gespleten persoonlijkheid. Je kunt alles goed organiseren en wil je zaakjes op orde hebben aan de ene kant. Maar, je andere kant is erg slordig. Elke dag probeer je een weg te vinden tussen je rationele en creatieve kant.

Espresso

Jij bent van nature een leider. Je wil dingen voor elkaar krijgen, en, je weet hoe je het wil hebben. Je werkt hard en hebt een no-nonsense mentaliteit. Je inspireert met jouw harde werken anderen op het werk en daarbuiten.

Latte

Je vindt het soms moeilijk om knopen door te hakken en beslissingen te nemen. Je bent erg laid-back en maakt het graag iedereen naar de zin.

Cappucino

Je bent creatief, en houdt van klasse en stijl. Voor jou geen platte grappen. Je houdt graag controle en maakt ook makkelijk vrienden. Maar, deze vrienden moeten jouw creatieve brein dan wel uitdagen, want je verveelt je snel als dat niet zo is.

Instant koffie

Je bent vrolijk, optimistisch, maar lui! Je doet dingen liever morgen dan vandaag en erg laid-back.

En? Komen de beschrijvingen overeen met jouw persoonlijkheid? Laat het ons weten!

Over de auteur

Show Buttons
Hide Buttons