Uncategorized

Bijzondere koffiezaakjes in het buitenland

Op vakantie gaan naar het buitenland is natuurlijk altijd leuk. Of het nou warm of koud is, toch is een bakkie koffie met een lekker koekje of stuk gebak wel lekker. Om de vakantie nou nog leuker te maken en het bakje koffie drinken specialer te maken zijn er best veel bijzondere koffie zaakjes die je normaal thuis niet tegen zal komen!

 

Cereal killer café, London

Wil je weer een keer terug naar je kindertijd? Niet uit je bed willen komen om te gaan ontbijten, dan maar je ontbijt in je bed eten… Dat kan in het Cereal killer café! Zoals je het al in de naam ziet draait het meer om de cornflakes. Tijdens een lekker bakkie koffie een kom met cornflakes en met melk eten. Zo heb je meteen je ontbijt ook weer gehad. In het café staan niet alleen stoelen en tafels maar ook bedden zodat je nog even in bed kan blijven liggen, je koffie kan opdrinken en kan genieten van je cornflakes. Het cafétje is kleurrijk in gericht waardoor het een leuke sfeer uitstraalt. Cornflakes is niet het enigste wat ze verkopen maar ook lunch, brunch en ander soort drankjes.

Cafe Neko, Wenen

Als je een echte katten liefhebber bent is dit café zeker leuk om een keer te bezoeken. Het is een café helemaal gericht op katten dus er lopen geen andere dieren rond. Fijn om even een lekker bakje koffie drinken terwijl een kat even bij je komt kroelen. Dat is toch super gezellig! Het café is helemaal ingericht zodat de katten zich op hun gemak voelen. Als je toevallig in de buurt bent en zin hebt in een bakje koffie, kan je er gezellig een drinken met de katten in het katten café!

Robo cafe, Osaka

In het land waar ze constant bezig zijn met het vernieuwen van de beste technologieën. Het kan ook niet anders, ze hebben een robot café! Je wordt hier bediend door de robots die zelf alles kunnen doen. Er is geen hulp nodig van mensen, ze nemen je bestelling op en het wordt naar je toe gebracht.  Het is wel even raar in het begin maar wel heel interessant.

Zo zijn er nog veel meer aparte koffie zaakjes die je zeker wel een keer bezocht moet hebben, een super leuke ervaring!

Over de auteur

Show Buttons
Hide Buttons